We zijn er bijna!
Hallo allemaal,
Na een reis van 12 uur waarbij Mandy, keurig de hele reis naar Tom
zijn rug heeft zitten kijken, zijn we nu in Kuala Lumpur en wachten we
op de vlucht naar Bali. Het is hier een mooi modern vliegveld met een
bos(tuin) in het midden. Helaas is het nog te vroeg voor een goede
boswandeling....
Tot de volgende keer
M&T
kunnen niet het hele bericht lezen omdat dat bedekt
wordt met het kaartje, kan ik dat wegpoetsen? Wij zijn
zo benieuwd wat Mandy heeft uitgespookt want ons berichtje eindigt bij "keurig" Wel leuk zo op de hoogte
gehouden te worden.
dat had ik ook. Je kan de tekst selecteren en plakken in Word. Dan krijg je het helemaal. Wel even de tekstkleur (wit) aanpassen anders zie je nog niets.
tekst uit bericht:
Na een reis van 12 uur waarbij Mandy, keurig de hele reis naar Tomzijn rug heeft zitten kijken, zijn we nu in Kuala Lumpur en wachten weop de vlucht naar Bali. Het is hier een mooi modern vliegveld met eenbos(tuin) in het midden. Helaas is het nog te vroeg voor een goedeboswandeling.... Tot de volgende keer M&T
het is nu opgelost toch?
perfect, wij dachten dat mendy misschien iets stoutst
gedaan had, maar dat is niet zo. Jammer. Groet Wim
oh heerlijk dat jullie goed zijn aangekomen, de vlucht dan.
gr marion
Heerlijk, jullie zijn in elk geval onderweg! Leuk hoor om het zo een beetje te kunnen volgen. Geniet er van, en van elkaar natuurlijk! x
En zitten jullie nu op Lombok?
Ik ben benieuwd hoe het er allemaal is. Geniet er lekker van. Joke en Hans xxx
Dwingend verzoek van Elly, noem aub wat vaker plaatsnamen, ze zit niet voor Joker met de kaart
op haar schoot zegt ze en ik wim, moet daarom steeds zelf mijn koffie inschenken. Groetjes XXX
Speciaal voor Wim en Elly, we zitten nu in Sumbawa Besar en zullen in het vervolg de plaatsnamen vermelden. Groetjes "the happy couple"